Kompresné produkty Royal Bay

Dátum: 12.09.2017

 

Dá sa povedať, že kompresnými produktami si športovec chráni nie len svoje nohy, ale aj svoje zdravie. Kompresia má mnoho výhod, ako napríklad zníženie otrasov, pričom sa znižuje aj riziko poranenia, eliminuje sa tvorba opuchov tým, že sa zlepšuje cirkulácia krvi, urýchlene je odplavovaná kyselina mliečna zo svalov, čím sa predchádza tvorbe hovorovo nazývanej „svalovke“. Vďaka týmto vlastnostiam nie je potrebné využívať kompresné oblečenie iba pri športovej aktivite, ale aj v bežných situáciách. V ďalšej časti článku sa zameriame na konkrétne produkty.

Stehenné a lýtkové návleky ROYAL BAY Extreme

Tieto návleky sú navrhnuté tak, aby kompresia poskytla športovcovi čo  najväčšiu podporu stehenného a lýtkového svalu. Čo sa týka materiálu, sú návleky vyrábané z mikrovlákna, pričom sú tenké, rýchloschnúce, odvádzajú lepšie vlhkosť vďaka špeciálnej technológii. Hrúbka materiálu stehenných návlekov je navrhovaná s ohľadom na ochranu vnútorných stehien, čím sa zamedzuje ich obtieraniu.  Tak, ako tieto návleky, aj ostatné produkty vyzerajú a pôsobia veľmi štýlovo. Navyše je športovec vďaka reflexným bezpečnostným prvkom viditeľnejší aj v tme alebo v šere.

Produkty ROYAL BAY Air

Tento model má odstupňovanú kompresiu. V prípade návlekov a podkolienok je najväčšia kompresia v oblasti členku, najmenšia pod kolenom. Produkty sú vyrobené s odľahčeným materiálom, avšak je stále zachovaná „STRONG“ kompresia. Navyše sú súčasťou materiálu ióny striebra na povrchu vlákien, ktoré účinkujú proti baktériám a tým pôsobí ako deodorant a zabraňuje vzniku nepríjemných pachov.

Ponožky  z tohto modelu majú navyše vlastnosti, ktoré ocení každý, aj náročnejší športovec. Poskytujú ochranu Achilovej šľachy a to prostredníctvom špeciálneho tvaru, a to tak, že výstupky okolo Achilovej šľachy masírujú jej okolie. Zároveň tak zabraňujú treniu a tlaku obuvi. Výstupky na chodidlách tlmia nárazy a zabezpečujú stabilitu nohy v obuvi. Kanáliky odvádzajú teplo, prepúšťajú vzduch a taktiež chodidlo jemne masírujú.

 

Kompresívne podkolienky ROYAL BAY Thermo

Výrobca myslel aj na príchod zimy. S klesajúcimi teplotami sa ťažko vzdáva športu, a tak ROYAL BAY poskytuje termo kompresívne podkolienky. Tieto podkolienky majú všetky vlastnosti, ktoré sú typické pre produkty ROYAL BAY, t. j. tie, ktoré sme vyššie opisovali, no navyše chránia holennú časť nohy pred chladom, a to vďaka mikroplyšu, ktorý pokrýva celú prednú časť nohy. Samozrejme im nechýba ochranná známka Thermolite špičkového termoizolačného a transportného vlákna.

 

Ako môžeme vidieť, výrobca ROYAL BAY poskytuje naozaj vysokokvalitné produkty. Ak ste si nevedeli doteraz vybrať kompresné produkty alebo ste váhali, určite vám odporúčame skúsiť to. A verte či nie, na dobré sa zvyká veľmi rýchlo