7 dôvodov prečo mať trénera

Dátum: 22.11.2013

 

 

 

 

 

111111

Prečo je lepšie cvičiť pod dohľadom trénera?

 

Motivácia

Neviete nájsť tú správnu motiváciu, aby ste dosiahli svoj vytúžený ciel? Oslovte trénera, ktorý Vám pomôže získať stratenú sebadôveru a vydať sa na správnu cestu. Fyzické cvičenie je náročne,a v slabých chvílkach máme tendenciu dopredu sa vzdať. Tréner si s vami stanoví nielen konečný cieľ ale aj tie čiastkové a spolu nájdete spôsob motivácie ako sa dá postupnými krokimi k Vášmu cielu priblížiť.

Rýchlejšie napredovanie

Stojíte pred zrkadlom a premýšlate, koľko námahy vynakladáte a výsledky nie sú vôbec vidieť. Napredujete len pomalými krôčkami alebo často krát zastanete na jednom bode.Tu prichádza práve čas osloviť trénera a začať s ním spolupracovať. Postupným systémom nielen v tréningu a strave sa dopracujete k rýchlešiemu napredovaniu. Vyhnete sa tak aj stereotypu ktorý vás častokrát spomaluje pri  snahe o dobrý výsledok.

Predchádzanie zraneniu

Neustálou kontrolov správneho prevedenia cvikov a techniky dýchania tréner predchádza zraneniam svojich zverencov.  Tréner musí mať nazačiatku spolupráce pravdivé informácie o vašom zdravotnom stave, predošlých úrazoch a iných zdravotných či telesných obmedzeniach, aby vám vedel prisposobiť tréningy.

Neustály dohľad

Každý z vás pozná vety typu: "Už sa mi nechce...., Jednu sériu vynechám, veď nikto ma nevidi..., Toto je ťažke, idem na niečo ľahšie... " Úprimne si povedzte, koľko krát sme nad takýmto  niečím rozmýšlali, nehovoriac o tom, koľko krát ste to aj tak spravili. Takýmto prístupom však nikdy nedosiahnete stanovený ciel. Tréner pri vás vždy stojí a pri vyslovení vášho nesúhlasu "Ja už nevládzem" ,na to odpopvie " Ale vládzeš, a keď vládeš pri tom rozprávať, dáš si ešte navyše"Ale vedzte, že je to len vo vašom záujme a raz mu budete za všetko vdační.

Podpora

Od rána sa vám nedarí a vy sa máte v pláne vzdať už dopredu. Ani nezačnete trténing a už premýšlate nad jeho ukončením. Tréner vás povzbudí a pokúsite sa nájsť spolu riešenie. Ak nevládzete, podporí vás, veď nič sa nedeje, nabudúce to bude o kúsok lepšie. A vy prídete na ďalší treníng s vedomím, že tréner vás podrží a vyhecuje k lepším výsledkom.

Vyššia účinnosť

Tréner vás môže naučiť, ako dosiahnuť viac práce za menej  času. S jeho pomocou sa naučíte tráviť  čas v posilovni efektívnejšie a produktívnejšie. I v bežnom živote začnete využívať voľné chvílky pre seba s dosiahnutím maximálnch výkonov.

Ak máte záujem o služby trénera, neváhajte nás kontaktovať a my už pre vás nájdeme vhodé riešenie.

Kontaktujte nás